MICUL CORONAVIRULUI: ÎNVĂȚAREA CAMPULUI S-A SPUS „NATIONALIST” (Laurent Glauzy, scriitor anti-masonic)

Mascarada coronavirusului a servit cel puțin un lucru esențial și, nu surprinzător: să afle cine sunt adevărații naționaliști și ca partidele care pretind a fi reacționate în mod adecvat, chiar exemplar.

Este final. Așa-numiții apărători ai Franței reale au fost lamentabili. Niciun partid naționalist nu a reușit să-i liniștească pe francezi afirmând că coronavirusul este o fabricare falsă, cu scopul, printre altele, de a instala 5G, un echipament încă mortal care va transforma națiunea noastră într-un Gulag. Cu alte cuvinte, Le Pens, pentru a numi câteva, nu a putut să contrazică aceste minciuni, în timp ce luptăm o luptă crucială, cea a supraviețuirii rasei umane împotriva proiectului unui vaccin criminal. Jean-Marie Le Pen nu a fost în stare să cheme francezii să nu se supună și să ia în stradă. Și aș putea extinde această declarație de dezertare la ziare și la alte mișcări care pretind că sunt naționaliste. Ca amintire, ziarul La Montagne relatează că Le Pen s-a predat în 1987, cu deputatul Charles de Chambrun la CFR, fondat de David Rockefeller. Totul se spune.

De asemenea, mă gândesc la tați sau mame forțate să lucreze la lumina lunii pentru a-și face capătul. Economia subterană este o realitate vitală pentru multe gospodării. Cota va fi o sursă de disperare și va face, fără îndoială, sinuciderea criminalului numărul unu. Desigur, autoritățile care au mințit cu privire la decesele cauzate de coronavirus pentru a genera un panic și pentru a sistematiza planul lor de vaccinare vor păstra secrete aceste cifre. Ca și comunismul care a căzut brusc asupra popoarelor din Est, suntem acum amenințați de cea mai mare dintre dictaturi. Nu trebuie să mai vorbim. Știm că cei care ne direcționează sunt pedosatani și demoni întruchipați pentru a folosi termenii stigmatizate Marie-Julie Jahenny. Singurul și singurul apelant pentru a ieși în stradă este Donald Trump. El este președintele nostru, cel al oamenilor cinstiți. Astăzi, Statele Unite sunt o națiune grozavă, în timp ce Franța, din lipsă de reprezentanți curajoși și naționaliști autentici, este cea a unui popor supus.

Să știm! Canada a adoptat legislație care să permită armatei sale să intre în sectorul privat pentru a vaccina și implanta cipul RFID sau un lichid (rezultat din tehnologia secretă) având o capacitate de memorie precum apă. Este evident că această excepție se va lărgi. Această lașitate brută este cu atât mai gravă, cu cât, pe lângă pericolele de 5G, suntem amenințați de măsuri probabile fără precedent. Despre ce este vorba?

De asemenea, putem suspecta că măsurile de deconfinare anunțate ascund o capcană. Care? Copiii se vor alătura cursurilor lor începând cu 11 mai. Sunt convins că această măsură (realizată de aceiași care au autorizat pe 26 februarie 40.000 de suporteri să se strângă cu 3.000 de tifosi în timpul meciului de fotbal Lyon – Juventus (din cauza unei explozii a coronavirusului în Rhône) și care clorochina declasificată etc.) va duce la un al doilea val de explozie a virusului. Ce se va întâmpla în continuare? Copiii vor fi apoi separați de părinții lor, pentru a-i ține în încăperile spitalelor care sunt în prezent goale. Această realitate secretă ascunde planul macabru al elitei. Și, dacă aceste camere nu sunt suficiente în Franța, acești copii, ai tăi, vor fi duși cu forța în Germania sau în altă parte. Pedosatanistii se vor distra foarte mult. În acest scop, comisarul OMS Mike Ryan a luat cuvântul în favoarea separării de familie. Totul este bine planificat în cele mai înalte cazuri.

Dacă nu se poate aștepta nimic de la partidele naționaliste care aparțin sistemului, așa cum demonstrează, criza coronavirusului a adus totuși în prim-plan scena unor simpli francezi curajoși, nici naționali, nici tradiționali catolici. Sunt Philippe Jandrok, Sylvano Trotta, Jean-Jacques Crèvecoeur, Quebecerul francofon Alexis Trudel, elvețianul Chloé Frammery și mulți alții, precum Evrard, au comis un videoclip șters pe spitale goale, care depășește 800 o mie de vizualizări.

Philippe-Alexandre-Jandrok-600x381

PHILIPPE JANDROK: SIMBOLUL REZISTENȚEI FRANȚE (COGIITO)

 

În orele sale de dezertări din așa-numitul lagăr „naționalist”, nu am nicio îndoială cu privire la comportamentul celui mai mare dintre toți, românul Zelea Codreanu, care în instanță a împușcat la distanță pe un deputat corupt, conducându-i face campanii în zăpadă și lăsând patul la cei mai suferinzi, care mințise despre vârsta lui pentru a merge la război, care și-a echipat mișcarea Garda de Fier cu mașini pentru a transporta direct culturile țăranilor în locurile de vânzare.

codreanu

ZELEA CODREANU: UN OM – UN NATIONALIST

Si nous ne faisons rien, le monde entier va sombrer dans une dictature sans précédent décrite dans le roman 1984 ou le film Hunger Games. Nos dirigeants sont pires que Staline!

Le Ramadan commence le 23 avril : gageons que le spectacle de soumission auquel nous avons assisté, soit émaillé de mouvement de révoltes que la police, plus adroite à mâter les mouvements de revendications du personnel hospitalier, sera bien en peine d’endiguer.

 

braveheart-kostuem-selber-machen-kostuem-idee-zu-karneval-halloween-fasching

FRANȚA NECESITĂ UN CHEF ȘI NU UN TARTUFF MEGALOMANE.

 

BUCURESTI ANTI-MACONIC GLAUZY LAURENT

https://profidecatholica.com/librairie/

CARTELE LAURENTULUI GLAUZY

 

LES SUPER-LOGES n° 2 (16 €)

LES SUPER LOGES n° 1 (14 €)

L’ASSASSINAT DE PADRE PIO (14 €)

LES GEANTS ET L’ATLANTIDE (30 €)

L’ANTECHRIST ET LES JUIFS   (16 €)

PEDOSATANISME ET FRANC-MACONNERIE  (21 €)

LE POUVOIR DE SATAN  (21 €)

UNE ELITE SATANISTE DIRIGE LE MONDE   (23 €)

KARL LUEGER : LE MAIRE REBELLE DE LA VIENNE IMPERIALE   (18 €)

ILLUMINATI : DE L’INDUSTRIE ROCK A WALT DISNEY, LES ARCANES DU SATANISME (15 €)

LA NUMEROLOGIE SECRETE DE LA SYNAGOGUE DE SATAN (17 €)

LE MYSTERE DE L’ÎLE DE PÂQUES A LA LUMIERE DU CREATIONNISME  (15 €)

 

CARTE PREFACTE DE LAURENT GLAUZY

LE DECALOGUE DE SATAN (25 €)

LA SCIENCE DU XXe SIECLE : MYTHOLOGIES OU BIBLE DU DEMON (30 €)

A TRAVERS LE TYROL (1905) : 15 €

Paypal : laurent-blancy@neuf.fr

FR17  2004  1000  0119  6720  4W02  027

Chèque : à l’ordre de Laurent Glauzy (Laurent Glauzy – BP 25 – 91151 Etampes Cedex)